ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α'ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ 2ος ΟΜΙΛΟΣ 4η αγωνιστική γήπεδο ΜΟΝΑΧΗΣ ΕΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/1/2012 ώρα 15.00μ.μ -ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ(ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ)

powered by Agones.gr (livescore)

26 Ιαν 2011

ΔΕΝ ΕΥΤΥΧΗΣΕ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ …(ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΓΡΑΝΙΤΗΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ 0-0)

   Η ομάδα μας ξεκίνησε με υπερβολικά νεανικό σχήμα ( Μιχαλέφσκι , Κρεμλίδης οι μεγάλοι) , όλοι οι υπόλοιποι οι γνωστοί πιτσιρικάδες και τους Μαυριδάκη, Ασημακόπουλο στα πλάγια , αφού οι γνωστοί Φραγκιουδάκης , Παρασκευούδης , ήταν τραυματισμένοι! Πάλεψαν τον αγώνα τα παιδιά μας , έχασαν ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα από ένα τέρματα! Τελικά ο Γρανίτης ομάδα σκληροτράχηλη , υπερβολικά έμπειρη , κατάφερε με νύχια και με δόντια να πάρει τον βαθμό του στείρου 0-0! Στο 5’ και στο 10’ ο Κρεμλίδης είχε δύο ισχυρά σουτ που το μεν 1ο απέκρουσε ο τερματοφύλακας , το δε 2ο έφυγε άουτ , ενώ στο 18’ ο Μιχαλέφσκι έχασε μοναδική ευκαιρία, αφού το αδύναμο πλασέ του, απέκρουσαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί του Γρανίτη! Στο 37’ ο Κρεμλίδης επιχείρησε ένα από τα γνωστά φαρμακερά φάουλ που πήγε στο αριστερό κάθετο δοκάρι ! Ήταν το 2ο του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή μετά τον αγώνα της Παλαιόχωρας ! Στο 2ο μισό του αγώνα ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Κρητικό Αστέρα αφού στο 49’ ο Γρανίτης έμεινε με 10 παίκτες (αποβλήθηκε ποδοσφαιριστής του με 2η κίτρινη κάρτα! ) Στον υπόλοιπο χρόνο (περίπου 40’) η ομάδα μας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο , πίεσε ασφυκτικά αλλά τελικά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα στο 51’ με τον Μαραγκουδάκη που αδράνησε προ κενής εστίας, στο 76’ ο ίδιος παίκτης έκανε ανάποδο ψαλίδι , που απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 65’ και στο 71’ με τον Μιχαλέφσκι …. Στο 72’ ο Ασημακόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία , μόνος προ του τερματοφύλακα σούταρε άουτ. Το ίδιο έκανε και στο 92’ ο Κρεμλίδης! Επιστέγασμα των παραπάνω ευκαιριών , ήταν το οριζόντιο δοκάρι του Κουρινάκη σε σουτ φάουλ στο 56’ . Ήταν το 4ο συνολικά δοκάρι για την ομάδα μας στους τρεις πρώτους αγώνες της δεύτερης φάσης! Είναι να σε θέλει και λίγο η τύχη ! Γιατί εάν έμπαιναν έστω και ένα από αυτά σε κάθε αγώνα ο Κρητικός Αστέρας θα είχε είδη δύο νίκες , αντί για δύο ισόπαλα αποτελέσματα! Οι Ασημακόπουλος , Μαυρεδάκης ,Κρεμλίδης, Μιχαλέφσκι, Χαλιβελάκης οι καλύτεροι για την ομάδα μας! Ο διαιτητής Τριανταφύλλου θέλει ευλυγισία στην κίνηση και ευκολία στην σκέψη ,για να ξεφύγει από την διαιτητική του μετριότητα!
Κρητικός Αστέρας /Π.Σ.Ν.Χανιά: Τζατζιμάκης , Ασημακόπουλος (74’ Σιντάρσκι ) , Μαυριδάκης , Κοκολαντωνάκης , Κουρινάκης Xαλιβελάκης ,Κατάκης , Κρεμλίδης Μιχαλέφσκι ,Μαραγκουδάκης, Ντούπης (61’ Νταγκουνάκης Μ.)