ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α'ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ 2ος ΟΜΙΛΟΣ 4η αγωνιστική γήπεδο ΜΟΝΑΧΗΣ ΕΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/1/2012 ώρα 15.00μ.μ -ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ(ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ)

powered by Agones.gr (livescore)

19 Ιαν 2011

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ ΧΑΘΗΚΕ ΑΔΙΚΑ…..(ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 1-2)



      Με επίγνωση των δυσκολιών της αναμέτρησης, με την πρωτοπόρο ομάδα του Κισσαμικού, αλλά έχοντας αυτογνωσία της δικής της ποδοσφαιρικής αξίας ,η ομάδα του Κρητικού Αστέρα,  κατέβηκε στη Μοναχή Ελιά για να παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων , να κοντράρει τον αντίπαλο , να διεκδικήσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας ,εάν όχι αυτούς της νίκης! Τα κατάφερε σε όλα, πλην των βαθμών. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο η ομάδα μας ….. Στην κυριολεξία τρόμαξε τους αντιπάλους της.  Ο Κισσαμικός ομάδα με υψηλό budget , το ψηλότερο στην κατηγορία, έθεσε εξ αρχής τον πήχη πολύ ψηλά. Μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει πολύ καλά,  με δεδομένο ότι δεν έχει παραχωρήσει ούτε ισοπαλία.
Η ομάδα μας με ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό θράσος , αντιτάχθηκε σθεναρά , κατάφερε να τους πάρει, τον χώρο του κέντρου σ’όλο το 1ο ημίχρονο ,να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και με πλαγιοκοπήσεις να δημιουργήσει σοβαρούς κινδύνους στην εστία της ομάδας της Κισσάμου . Βέβαια ο νεανικός ενθουσιασμός και το αδιάκοπο πρέσινγκ δεν ήταν αρκετά για να καταβάλουν ολοκληρωτικά τον αντίπαλο, που και ποιο έμπειρος ήταν και παίκτες με ιδιαίτερες ποδοσφαιρικές αρετές διέθετε! (Καταπληκτικός ο Κισσανάκης). Εάν οι παίκτες του Κρητικού Αστέρα αξιοποιούσαν έστω και μία από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν , τότε η ροή του αγώνα θα ήταν διαφορετική …και κανείς δεν μπορούσε να προδικάσει το τελικό αποτέλεσμα!
Στο 10’ ο Νταγκουνάκης Μ. στο 18’ ο Μαραγκουδάκης (η περισσότερο κραυγαλέα) στο 19’ ο Φραγκιουδάκης στο 41’ ο Μιχαλέφσκι έχασαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ και να βάλουν τα θεμέλια για μια μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας. Αντ’αυτού  ο ιδιαίτερης ποδοσφαιρικής ευφυΐας  Κισσανάκης έκανε σλάλομ από αριστερά , σέντραρε και με κεφαλιά ο Στρατουδάκης άνοιξε το σκορ (0-1)  στο 44’. Ήταν και η μοναδική περίπτωση που ο Κισσαμικός απείλησε την εστία του σταθερού Τζατζιμάκη αφού οι μικροί Χαλιβελάκης , Κουρινάκης και οι μικρότεροι Κοκολαντωνάκης, Kατάκης , Mαυριδάκης , με τον ασυγκράτητο Παρασκευούδη , δεν καταλάβαιναν τίποτα …….στα μετόπισθεν!  Στο 2ο μισό του αγώνα μέτρησε η εμπειρία και η δύναμη των παικτών του Κισσαμικού μέχρι το 61’ που μπήκε ο Κρεμλίδης για τον Κρητικό Αστέρα. Η αλεπού των γηπέδων Aγγελάκης προσπάθησε να φέρει τα πάνω κάτω, αλλά δυστυχώς στο αμέσως επόμενο 62’ ,από στιγμιαία αδράνεια της άμυνας ο Ανιάγκμπε με πλασέ έκανε το 0-2. Ο Κρεμλίδης δέσποζε στο χώρο του κέντρου , απειλώντας είτε με στημένα είτε με διεμβολισμούς,  είτε με καταπληκτικές πάσες, την εστία του Μουτζούρη. Στο 72’ ο διαιτητής Ανεζάκης που παράπαιε στον πειθαρχικό έλεγχο , και άφηνε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων …….μοιράζοντας ιδιαίτερα προσεκτικά και μετρημένα της κίτρινες κάρτες ……….ακύρωσε καταφανέστατο γκολ-φάουλ του Κρεμλίδη , ζητώντας επανάληψη!  Δυστυχώς  ήταν το μεγαλύτερο ,μιας  σειράς λαθών που έκανε στον αγώνα. Εξακολουθήσαμε να πιέζουμε , ζητώντας επιτακτικά την μείωση του σκορ ! Τα καταφέραμε στο 88’ με άπιαστο σουτ βολέ του Κρεμλίδη ! Στο 90’ ο Μαραγκουδάκης έχασε άλλη μια ευκαιρία να ισοφαρίσει , με  την ομάδα μας να μένει στην πικρή αίσθηση της αδικίας του αποτελέσματος! Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν ήταν υπέροχα! Για τον Ανεζάκη τα είπαμε….Κάπως καλύτεροι οι πλάγιοι Καλιγέρης, Mαραγκάκης.
  Στο φίλο σωματείο του Κισσαμικού ευχόμαστε να κατακτήσει τον τίτλο γιατί το αξίζει! Ταυτόχρονα τους κλείνουμε πονηρά το μάτι και τους υποσχόμαστε ότι φέτος στο ένα παιχνίδι που απομένει ……. κάποια έκπληξη θα τους κάνουμε , για να μας χειροκροτήσουν για μια ακόμα φορά! Γιατί το αξίζουμε!  
  Κρητικός Αστέρας /Π.Σ.Ν.Χανιά: Τζατζιμάκης , Φραγκιουδάκης , Παρασκευούδης (55’ λόγω τραυματισμού Ασημακόπουλος) , Κοκολαντωνάκης , Κουρινάκης  Xαλιβελάκης ,Κατάκης , Μαυριδάκης (61’ Κρεμλίδης )    Μιχαλέφσκι ,Μαραγκουδάκης, Νταγκουνάκης Μ.(80’ Ντούπης)