ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α'ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ 2ος ΟΜΙΛΟΣ 4η αγωνιστική γήπεδο ΜΟΝΑΧΗΣ ΕΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/1/2012 ώρα 15.00μ.μ -ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ(ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ)

powered by Agones.gr (livescore)

19 Ιαν 2011

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ... ΣΚΛΗΡΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ (ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1)

    Μέσα στην καλή χαρά διέσχισε κάθετα τον νομό ο Κρητικός Αστέρας για να βρεθεί στην όμορφη Παλαιόχωρα ,να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Ήμασταν όλοι  χαρούμενοι , ποδοσφαιριστές , διοίκηση ,γονείς, παιδιά των ακαδημιών  και απλοί φίλαθλοι γιατί η ομάδα μας για πρώτη φορά συμμετείχε στον όμιλο τίτλου! Κάτι αντίστοιχο συνέβαινε και στην γηπεδούχο ομάδα της Παλαιόχωρας ……εν μέσω ουσιωδών  διαφορών, που δεν μπορούσαμε να τις μαντέψουμε , εμείς οι της πρωτεύουσας του Νομού :
  α) Το γήπεδο ! Είναι απαράδεκτο να διεξάγονται ποδοσφαιρικοί αγώνες σε παρόμοιους αγωνιστικούς χώρους! Πόσο δε, όταν είναι Α’ τοπικής κατηγορίας !
  β) Ο αέρας! Είναι γνωστό ότι στην τουριστικότατη κωμόπολη του νοτιά φυσάει. Και όταν λέμε φυσάει, εννοούμε υπερβολικά, σε σημείο που δεν μπορείς να αλλάξεις πάσα! Όλα τα παραπάνω σε συνάρτηση με το μπετόν , του αγωνιστικού χώρου, ……βγάλαμε το συμπέρασμα ότι κρίνεται απαραίτητος ……..ένας υψηλός  ανεμοφράχτης!
  γ) Ο δυναμισμός του αντιπάλου! Ειπώθηκε ότι για να μην διασυρθείς από τους πιτσιρικάδες του Κρητικού Aστέρα , πρέπει να τους αντιμετωπίσεις με δύναμη και ποδοσφαιρική αυταπάρνηση! Όταν όμως φτάνεις στο σημείο να γεμίζεις με μώλωπες τα κορμιά των αντιπάλων τότε πρόκειται για φανατισμό χωρίς όρια …….και για το άθλημα που χρησιμοποιεί την μπάλα που μοιάζει με πεπόνι ! (και ξέρουμε τέλος πάντων να την ξεχωρίζουμε και εμείς….!)
  Ευχαριστούμε την διοίκηση και τους φιλάθλους του φίλου σωματείου της Παλαιόχωρας για την φιλοξενία τους , ευχόμενοι στην επόμενη επίσκεψή  μας,  να έχουν προετοιμάσει μεγαλύτερο αριθμό από σουβλάκια!!
   Η αρμάδα του Αγγελάκη  ξεκίνησε τον αγώνα φουριόζα , ελέγχοντας τον χώρο του κέντρου και στο 10’ ζήτησε πέναλτι σε καταφανέστατη ανατροπή του Νταγκουνάκη Μ. που αρνήθηκε  ο Δημοβασίλης. Ο διαιτητής, που έσπρωχνε τους γηπεδούχους,   δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στο 12’ που ανατράπηκε ο Μαραγκουδάκης . Ο  Νταγκουνάκης Μ. με υποδειγματική εκτέλεση σημείωσε το 0-1! Στο 17’ βολίδα του Κρεμλίδη τράνταξε τον αριστερό κάθετο δοκάρι της Παλαιόχωρας για να χάσουμε ευκαιρίες στο 18’ με τον Δρεττάκη και στο 19’ με τον Νταγκουνάκη Μ. Στο 2ο ημίχρονο ο Μιχαλέφσκι  στο 56’ σούταρε από πλεονεκτική θέση άουτ . Στο 59’ ήρθε η ισοφάριση με άπιαστη κεφαλιά του Μετζιδάκη (αποβλήθηκε στο 79’ για σκληρό παιχνίδι) ύστερα από κόρνερ του καλύτερου παίκτη της Παλαιόχωρας , Τσατσαρωνάκη . Στο 67’ ο Μιχαλέφσκι ξέφυγε από τους αμυντικούς και το πλασέ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα αργά και βασανιστικά στο δεξιό κάθετο δοκάρι….. για να χάσει μια ακόμα σπουδαία ευκαιρία στο 80’ ο Σιντάρσκι .  Καλύτεροι από την ομάδα μας οι Δρεττάκης , Κρεμλίδης, Κοκολαντωνάκης, Χαλιβελάκης , Παρασκευούδης χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι. Μέτρια η διαιτησία του Δημοβασίλη που ανέχθηκε το υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων , το ίδιο και οι πλάγιοι Μαραγκάκης , Κατρανίτσας

      Κρητικός Αστέρας /Π.Σ.Ν.Χανιά: Πάττας, Φραγκιουδάκης , Παρασκευούδης, Κοκολαντωνάκης , Xαλιβελάκης ,Κατάκης , Δρεττάκης, Κρεμλίδης (55’ Σιντάρσκι)    Μιχαλέφσκι ,Μαραγκουδάκης, Νταγκουνάκης Μ.