ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α'ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ 2ος ΟΜΙΛΟΣ 4η αγωνιστική γήπεδο ΜΟΝΑΧΗΣ ΕΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/1/2012 ώρα 15.00μ.μ -ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ(ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ)

powered by Agones.gr (livescore)

1 Ιαν 2011

ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΙΤΛΟΥ...... (ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΤΣΙΚ. 5-0)

Ένα ξερό 4-0 στο 1ο ημίχρονο ήταν αρκετό , ένα ακόμα στο 2ο ημίχρονο, με τελικό 5-0,  που οι μηχανές είχαν χαμηλώσει στροφές, εν μέσω επίδειξης ,η σεμνή τελετή έλαβε τέλος!  Τον συγκεκριμένο αγώνα , κάποιοι τον είχαν αναγάγει σε ντέρμπι, μάταιο βέβαια δεδομένου ότι έπαιζε ο τρίτος με τον τελευταίο του ομίλου .......αλλά ας είναι! Το να είσαι αιθεροβάμων σήμερα δεν απαιτεί τίποτα το ιδιαίτερο! Απλά καλή διάθεση και καθόλου συναίσθηση! Ο Κρεμλίδης με φάουλ φωτοβολίδα άνοιξε το σκορ στο 2' μόλις για να αναλάβει  τον εκτελεστικό του ρόλο ο Μιχαλέφσκι και με 2 τέρματα να αρχειοθετήσει την εξέλιξη του αγώνα. Στο 27' σημείωσε το 2-0 με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ύστερα από καταπληκτικό σλάλομ ο Μαραγκουδάκης! Στο 29΄με πλασέ έκανε το 3-0 και ο συμπαθείς Βλαδίμηρος έφτασε τα 10 τέρματα στην 1η φάση , με μεγάλη συνεισφορά στο να πετύχει η ομάδα μας την κατάταξή της στον πάνω όμιλο ...... τον καλό! Στο 42' σε υποδειγματική αντεπίθεση ,που χάθηκε η μπάλα! αλλάζοντας πόδια με φοβερή ταχύτητα!, τελικός αποδέκτης ο Ντούπης και.........έτσι απλά 4-0! Στο 2ο ημίχρονο ο Αγγελάκης επέβαλε χαμηλή ταχύτητα έκανε αλλαγές, περίμενε την λήξη χαϊδεύοντας τις αισθήσεις του, από ευαρέσκεια Η μεγαλύτερη επιτυχία μετά την συνχώνευση είναι γεγονός! Ο δάσκαλος Αγγελάκης πρωτεργάτης οραματίστηκε την πιτσιρικαρία που παίζει μπάλα......στον παράδεισο! ...... όμορφη μπάλα ......αθώα παιδιάστικη ! Τα κατάφερε ο δάσκαλος γιατί είναι γεννημένος νικητής ! Οι ηττοπαθείς, οι πεπαλαιωμένοι, έφυγαν, πάει καιρός τώρα ....και εμείς ξεφύγαμε μπροστά......με όραμα τα παιδιά μας και την ωραιότητα του ποδοσφαίρου! Τα καταφέρανε οι πιτσιρικάδες ! Οι ευκαιρίες πολλές δεν αξιοποιήθηκαν , αλλά  ο διψασμένος για γκολ Ασημακόπουλος πέτυχε το 5-0 στο 71' ύστερα από συνδυασμό με τον Μιχαλέφσκι! Εμείς στον επάνω όροφο που μάλλον δεν μας ήθελαν! Ο Μιχαλέφσκι είπε ότι θα τους καλοπεράσουμε!!! Με αγωνία περιμένουμε..... Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας ήταν υπέροχοι ! κανείς δεν υστέρησε από τον μεγάλο θρίαμβο! Δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κακή η διαιτησία του πάντα υπερφίαλου Τριανταφύλλου , καλοί οι Μπερτάκης, Κατρανίτσας.
Κρητικός Αστέρας /Π.Σ.Ν.Χανιά: Πάττας , Φραγκιουδάκης (63' Μαυρεδάκης) , Παρασκευούδης ,Χαλιβελάκης , Κοκολαντωνάκης , Κουρινάκης  , Νταγκουνάκης Μ., Μαραγκουδάκης (59' Ασημακόπουλος)  , Ντούπης (50' Δρεττάκης)  , Μιχαλέφσκι , Κρεμλίδης .