ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α'ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ 2ος ΟΜΙΛΟΣ 4η αγωνιστική γήπεδο ΜΟΝΑΧΗΣ ΕΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/1/2012 ώρα 15.00μ.μ -ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ(ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ)

powered by Agones.gr (livescore)

21 Δεκ 2008

Καλή η προσπάθεια αλλά χρειάζεται και ουσία...

Την 2η συνεχόμενη ήττα γνώρισε η ομάδα μας από τον Παγχανιακό με 3-0, σκορ που με βάση την εικόνα του αγώνα κρίνεται τουλάχιστον...υπερβολικό. Από το ξεκίνημα του αγώνα η ομάδα μας ήταν καλύτερη, ελέγχοντας το παιχνίδι και δημιουργώντας φάσεις μέσα στην εστία του αντιπάλου, με πιο χαρακτηριστική αυτή του Κωνσταντινίδη, που σούταρε άουτ από 3μ. με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο στο 13΄. Ένα λάθος και μια ομαδική ολιγωρία στο καταστροφικό 3λεπτο 18΄-20' μας έφεραν εντελώς ξαφνικά και κόντρα στη ροή του αγώνα πίσω στο σκορ με 2-0. Μέχρι το τέλος του ματς, η ομάδα μας προσπάθησε, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο να ξαναμπεί στο παιχνίδι, έκανε αρκετές φάσεις, αλλά δεν τις μετουσίωσε σε γκολ και λίγο πριν το τέλος σε μία αντεπίθεση δεχθήκαμε το 3ο γκολ.
Είναι χαρακτηριστικό πως στα προηγούμενα 8 ματς η ομάδα μας δεν είχε δεχθεί ποτέ πάνω από 1 γκολ, δεχόμενη συνολικά μόλις 5, αλλά σήμερα δέχθηκε 3. Απογοήτευση δεν πρέπει να υπάρχει καθώς ο αντίπαλος δεν ήταν καλύτερος, αλλά εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Πάντως, επειδή στο ποδόσφαιρο ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσεις τα αρνητικά αποτελέσματα είναι να συνεχίσεις να δουλεύεις και να προσπαθείς, οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να συμμετέχουν περισσότερο στις προπονήσεις για να προσπαθήσουν να εκμεταλευτούν τη διακοπή του πρωταθλήματος .