ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α'ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ 2ος ΟΜΙΛΟΣ 4η αγωνιστική γήπεδο ΜΟΝΑΧΗΣ ΕΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/1/2012 ώρα 15.00μ.μ -ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ(ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ)

powered by Agones.gr (livescore)

4 Δεκ 2008

Παιχνίδι...πρόκληση με Κορωνίδα!

Η ομάδα μας είναι έτοιμη για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της 9ης και τελευταίας αγωνιστικής, για την είσοδο στον όμιλο τίτλου. Οι προπονήσεις κύλησαν σε καλούς ρυθμούς και οι ποδοσφαιριστές μας δείχνουν συνηδειτοποιημένοι και έτοιμοι να τα δώσουν όλα γι' αυτή τη μεγάλη πρόκληση και να μη χάσουν αυτή τη μεγάλη ευκαιρία. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής οι ενοχλήσεις του Καβουκίδη στους προσαγωγούς, που καθιστούν αμφίβολη τη συμμετοχή του και φυσικά ο από καιρό τραυματίας Φραγκιουδάκης. Παιχνίδι δίχως αύριο και για τις 2 ομάδες καθώς η ομάδα μας με νίκη ή και ισοπαλία αφήνει εκτός ομίλου τίτλου την Κορωνίδα, που είναι ένα από τα αουτσάιντερ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πάντως και η ισοπαλία δεν μας βγάζει εκτός, καθώς σε συνδιασμό και με το παιχνίδι Κισσαμικός-ΑΕΚυδωνίας περνάμε ή πάμε σε μπαράζ. Έτσι κι αλλιώς, η ομάδα μας που χρησιμοποιεί 6-8 μικρούς σε κάθε παιχνίδι, έχει ήδη πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία, κερδίζοντας σε εμπειρίες. Και τα παιχνίδια αυτής της σπουδαιότητας είναι από μόνα τους μια μεγάλη εμπειρία.
Έλπίζουμε σε ένα καλό παιχνίδι που θα διεξαχθεί με ίσους όρους, με νικητή τον καλύτερο εντός των ορίων του γηπέδου και κερδισμένο το χανιώτικο ποδόσφαιρο.