ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α'ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ 2ος ΟΜΙΛΟΣ 4η αγωνιστική γήπεδο ΜΟΝΑΧΗΣ ΕΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/1/2012 ώρα 15.00μ.μ -ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ(ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ)

powered by Agones.gr (livescore)

6 Δεκ 2008

Κρίμα...αλλά η ζωή συνεχίζεται!

Κρίμα...αλλά η ζωή συνεχίζεται! Ένα αυτογκόλ και πολλές χαμένες ευκαιρίες σημάδεψαν το παιχνίδι-τελικό με την Κορωνίδα, στέλνοντας την ομάδα μας στον όμιλο παραμονής και τον αντίπαλο στον όμιλο τίτλου. Η άτυχη στιγμή με το αυτογκόλ του Τζιγκουνάκη στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα στο 58΄ δυστυχώς στέρησε από την ομάδα μας τη δυνατότητα να συνεχίσει στον όμιλο τίτλου, καθώς και η ισοπαλία ήταν αρκετή. Από ευκαιρίες άλλο τίποτα: τα χαμένα τετ-α-τετ των Κεκεράκη, Μιχαλέφσκι, η κεφαλιά του Καβουκίδη που αποκρούστηκε στη γραμμή, το σουτ του Γκιόκα που ''ξύρισε το δοκάρι, το πλασέ του Μπαρτζίδη πάνω στα σώματα με τον τερματοφύλακα εκτός και ...και...και!!! Προσπάθεια πάντως έγινε σε ένα ούτως ή άλλως δύσκολο παιχνίδι και δεν πρέπει να υπάρχει απογοήτευση. Ο διαιτητής Τριανταφύλλου δεν ''τόλμησε'' να υποδείξει πέναλτυ στο 92΄όταν σε σέντρα του Μπαρτζίδη, η μπάλα χτύπησε σε απλωμένο χέρι αμυντικού.
Κρητικός Αστέρας / ΠΣΝ Χανιά:
Πάτας, Χαλιβελάκης, Δοξάκης(80΄Μπαρτζίδης), Παπαδημητράκης, Καβουκίδης, Τζιγκουνάκης, Τσουρουνάκης(74΄Ξυνίδης), Κωνσταντινίδης, Κεκεράκης,Μιχαλέφσκι, Γκάκιε.