ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α'ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ 2ος ΟΜΙΛΟΣ 4η αγωνιστική γήπεδο ΜΟΝΑΧΗΣ ΕΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/1/2012 ώρα 15.00μ.μ -ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ(ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ)

powered by Agones.gr (livescore)

3 Απρ 2011

Ο ΝΕΑΝΙΚΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ……..(ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 1-4)

Η ομάδα μας έχει πλέον συνηθίσει να παλεύει με τις πλέον αντίξοες συνθήκες (καιρικές και μη) αγώνες και αγώνες! Δυστυχώς ενώ ξεκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς , μόλις στο 1’ ο Καραμιχάλης ανατράπηκε εντός περιοχής , το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κρεμλίδης για να γίνει το 1-0. Ταυτόχρονα με το τέρμα της ομάδας μας ……..λες και είχαν συνωμοτήσει τα καιρικά φαινόμενα…….μια 60λεπτη νεροποντή ,αντίστοιχη με μπουρίνια της Κεντρικής και Bόρειας Ελλάδας (θύμισε Μετέωρα 2010) έκανε τον αγωνιστικό χώρο πέλαγος με τους μικρούς ποδοσφαιριστές μας , να προσπαθούν να βγάλουν την μπάλα από τα νερά μάλλον ανορθόδοξα. Mάταιο , κουραστικό , αγωνιώδες....Χάσαμε πολλές ευκαιρίες , η Παλαιόχωρα έκανε μία φάση όλη κι όλη , και αυτή επιθετικό φάουλ στον Πάττα και ισοφάρισε με κεφαλιά ….με τον άρχοντα του αγώνα να κλείνει τα μάτια. Αλλά και το πνεύμα του ,ήταν μάλλον αλλού ,αφού δεν μπόρεσε να συνειδητοποιήσει την άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου , δεδομένου ότι κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών . Έπρεπε να διακόψει τον αγώνα τουλάχιστον για μισή ώρα αφού η μπάλα δεν κύλαγε……αλλά που τέτοια πράγματα? Παρ’ όλα αυτά κάναμε φάσεις με τον Μαραγκουδάκη στο 4’ , τον Γκιόκα στο 7’ στο 37’ με τον Κρεμλίδη, στο 31’ και στο 42’ με τον Ντούπη . Στην αρχή του 2ου ημιχρόνου μόλις στο 47’ από μη υπόδειξη οφσάιντ του πλάγιου Κωσταντόπουλου έγινε το 1-2 …. Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να αντιδράσει , με αποτέλεσμα , ενώ οι καιρικές συνθήκες βελτιώθηκαν , μπουρίνι μεγάλο μας πήρε και μας σήκωσε στον ψυχολογικό τομέα. Στο 62’ δεν σφυρίχτηκε πέναλτι μαρς πάνω στον Σιντάρσκι (ακόμα διαμαρτύρεται ο Βίκτορας αλλά δίκαιο δεν βρίσκει!) για να γίνει στην αντεπίθεση το 1-3 στο 63’ . Στο 72’ έγινε το 1-4 , ενώ χάθηκαν ευκαιρίες από τον Κατάκη στο 66’ από τον Μαραγκουδάκη στο 73’ και τον Κρεμλίδη στο 81’ και στο 85’ . Ηρωικό αποτέλεσμα για την μέτρια και υπερβολικά σκληρή ομάδα της Παλαιόχωρας Κακή η διαιτησία του Λέττα , κακός ο Κωσταντόπουλος , καλός ο Βαρσαμίδης

Κρητικός Αστέρας /Π.Σ.Ν.Χανιά: Πάττας , Παρασκευούδης (76’ Ασημακόπουλος) , Γκιόκας , Κοκολαντωνάκης ,Κουρινάκης , Κατάκης ,Κρεμλίδης , Σιντάρσκι (84’ Κουκουράκης) Μαραγκουδάκης , Καραμιχάλης Ντούπης (64’ Φραγκιουδάκης ).