ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α'ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ 2ος ΟΜΙΛΟΣ 4η αγωνιστική γήπεδο ΜΟΝΑΧΗΣ ΕΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/1/2012 ώρα 15.00μ.μ -ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ(ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ)

powered by Agones.gr (livescore)

8 Νοε 2008

Δίκαιη ήττα αλλά...

Με πολλές απουσίες και εντελώς διαφορετική 11άδα, η ομάδα μας ηττήθηκε από τον Άρη Σούδας με 1-0, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση. Πάντως στο τέλος του παιχνιδιού και μετά την αποβολή του αντιπάλου, πιέσαμε και πλησιάσαμε την ισοφάριση καθώς ο Σπυριδάκης σημάδεψε το δοκάρι του Άρη στο 80΄και ο Μιχαλέφσκι στις καθυστερήσεις αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως ενώ ο διαιτητής Μπουλέρος έδειξε 2η κίτρινη στον παίκτη του Άρη Κονταξάκη στο 62΄τον απέβαλε τελικά στο 70΄!!! αφού μάλλον...μπερδεύτηκε, κάνοντας ένα σημαντικό λάθος σε μια κατά τα άλλα άριστη διαιτησία. Πάντως και η ομάδα μας τέλειωσε τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς τραυματίστηκε στο 85΄ο Σπυριδάκης και είχαν γίνει οι 3 αλλαγές.
Κρητικός Αστέρας / Π.Σ.Ν. Χανιά:
Πάτας, Καζίδης, Μαρινάκης, Βιγλάκης, Χαλιβελάκης, Δασκαλάκης(52΄Τσουρουνάκης), Τζιγκουνάκης(78΄Ξυνίδης), Κωνσταντινίδης, Σπυριδάκης, Γκιόκας(60΄Μιχαλέφσκι), Μπαρτζίδης.