ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α'ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ 2ος ΟΜΙΛΟΣ 4η αγωνιστική γήπεδο ΜΟΝΑΧΗΣ ΕΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/1/2012 ώρα 15.00μ.μ -ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ(ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ)

powered by Agones.gr (livescore)

10 Μαρ 2011

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!......(ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0)

Όταν η ομάδα μας παρατάσσεται στο αγωνιστικό χώρο με μέσο όρο ηλικίας τα 17χρόνια και με μοναδικούς μεγάλους και υποτίθεται μπαρουτοκαπνισμένους τους Σιντάρσκι και Kαραμιχάλη , 88ρηδες γαρ… παλεύεις με νύχια και με δόντια στην έδρα της ΑΕ Κυδωνίας , που διψούσε για τους βαθμούς , χάνεις ευκαιρίες, σε ένα αγωνιστικό χώρο που περισσότερο έμοιαζε με κολυμβητική δεξαμενή τεραστίων διαστάσεων, παρά με γήπεδο ποδοσφαίρου, χωρίς την δυναμική του φορ κρούσης (Μιχαλέφσκι ) και χωρίς τον παίκτη ορχήστρα στο χώρο του κέντρου (Κρεμλίδης) που πιθανότατα από στημένο να πετύχαινε και ένα γκολ…τότε οι πιθανότητες να χάσεις το παιχνίδι είναι αυξημένες! Αυτό ακριβώς συναίβει!  Ο Κρητικός Αστέρας το πάλεψε μέχρις εσχάτων αλλά δεν είχε την δύναμη και το πρακτικό ορθολογισμό του ποδοσφαίρου να τελειώσει τις φάσεις, να στείλει τέλος πάντων την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 14’ ο Μαραγκουδάκης μόνος προ του τερματοφύλακα σούταρε άουτ, το ίδιο και ο Καραμιχάλης. Στο 32’ δυστυχώς η πλάγια Καντεράκη παρέβλεψε ένα εμφανέστατο οφσάιντ και έγινε το 1-0. Στο 33’ ο Σιντάρσκι προ κενής εστίας σούταρε άουτ. Στο 34’ η ΑΕ Κυδωνίας έμεινε με 10 παίκτες 2η κίτρινη , η πίεση εκ μέρους του Κρητικού Αστέρα εντάθηκε ακόμα περισσότερο στο 36΄ στο 50’ και στο 84’ ο Σιντάρσκι έχασε ευκαιρίες στο 47’ ο Μαυριδάκης την μεγαλύτερη……στο 53’ και στο 89’ ήρθε η σειρά του Παρασκευούδη να χάσει ευκαιρίες με αποκορύφωμα το 60’ που ο //Ντουντού// είχε δοκάρι! Στο 63’ ο Καραμιχάλης ανατράπηκε εντός περιοχής χωρίς υπόδειξη από τον Χρυσό, για να γίνει στο 70’ το 2-0 ύστερα από …πούλημα… της μπάλας στο χώρο του κέντρου!
Από την ομάδα μας ξεχώρισαν οι Mαυριδάκης , Παρασκευούδης, Μαραγκουδάκης, Γκιόκας . Καλός ο διαιτητής Χρυσός, πολύ καλός στις υποδείξεις του ο Bαρσαμίδης, αντίθετα με την Καντεράκη που υστέρησε.
Κρητικός Αστέρας /Π.Σ.Ν.Χανιά: Πάττας , Ασημακόπουλος , Μαυριδάκης , Κοκολαντωνάκης , Γκιόκας ,Κατάκης , Σιντάρσκι, Μαραγκουδάκης , Καραμιχάλης , Φραγκιουδάκης , Παρασκευούδης.